Qui som

Em dic Àngels i junt amb la meva parella Marcos, gaudim cuinant i creant, fent i desfent receptes.

Aquí tenim el nostre receptari on aboquem les nostres inquietuts culinàries i també de les pràctiques.

Aquest 2022 ja ha fet catorze anys que vaig començar a publicar la meva primera recepta en un blog que em vaig crear amb Blogger. Va ser arran de l’embaràs de la petita, tantes hores lliures m’avorria i vaig unir la meva passió per la informàtica i la de la cuina.

Barrejant HTML, receptes i fotos. Estic satisfeta del camí que he fet.

Vaig passar d’escriure les receptes en una llibreta a pujar-les a la web i, la veritat, la immediatesa i tenir els passos i les fotos tant a mà em funciona molt bé.

Tinc la sort de tenir un company de camí igual d’inquiet que jo i que també gaudeix de la cuina, sempre recolzant-me i donant-me bones idees. I també li agrada cuinar

A finals del 2017 per fi van descobrir perquè em trobava tant malament, sóc celíaca. Encara vaig amb l’obsessió de fer menjar que no tingui aquest gust estrany. Anem fent camí i adaptant-nos. Sé que encara tardaré a menjar-me un donut apegalós dels d’abans. Almenys el pa i les pastes per fer coca i pizza ja m’agraden. Va costar. Encara hem d’experimentar més.

Tant el meu home com les seves filles son ovolactovegetarians, per això també trobareu receptes vegetarianes i opcions veganes.

Com a bons culs inquiets també ens remou tota la cultura Ayurvèdica i evolucionem cap a una nova etapa més sana i coherent amb la nostra manera de pensar i viure.

Així que tant si sou vegans, vegetarians o omnívors, tots podem estar d’acord en una cosa:  cuinar àpats des de zero, utilitzant ingredients frescos i saludables és un dels regals més nutritius que podem fer-nos a nosaltres mateixos i a les nostres famílies.

I em diràs és que és molt difícil! A molts de vosaltres us fa falta temps i  esteu avorrits i atrapats en una rutina, o potser en algun lloc del camí heu perdut el vostre amor per la cuina. Creu-me, hi he estat i ho entenc totalment. M’he passat temporades sense voler cuinar, avorrida i col.lapsada.

Cuinar no ha de ser complicat, estressant ni requereix hores de temps. Els àpats saludables poden ser fàcils i accessibles, sense comprometre el sabor ni la bellesa. A la vegada et fa pujar l’ànim i el gust per cuinar i menjar bé i sa.

Espero que us agradi el receptari.

Troba l’espècie