Qui som

Em dic Àngels i junt amb la meva parella Marcos, gaudim cuinant i creant, fent i desfent receptes.

Aquí tenim el nostre receptari on aboquem les nostres inquietuts culinàries i també de les pràctiques.

Aquest any farà deu anys que vaig començar a publicar la meva primera recepta en un blog que em vaig crear amb Blogger. Va ser arran de l’embaràs de la petita, tantes hores lliures m’avorria i vaig unir la meva passió per la informàtica i la de la cuina.

Barrejant HTML, receptes i fotos. Estic satisfeta del camí que he fet.

Vaig passar d’escriure les receptes en una llibreta a pujar-les a la web i, la veritat, la immediatesa i tenir els passos i les fotos tant a mà em funciona molt bé.

Ara m’estreno amb WordPress i he tingut que fer un reset i tornar a pensar com volia la web. M’ho passo pipa.

I les receptes les he tingut que pujar una a una un altre cop. Quina desesperació! Tinc un munt de receptes noves per pujar i no he pogut perquè primer eren les antigues. Arreglar els enllaços i tornar-los a compartir a les xarxes.

Però ja està, ja sóc aquí i no vinc sola. Tinc la sort de tenir un company de camí igual d’inquiet que jo i que també gaudeix de la cuina, sempre recolzant-me i donant-me bones idees. I també li agrada cuinar

A finals del 2017 per fi van descobrir perquè em trobava tant malament, sóc celíaca. Encara vaig amb l’obsessió de fer menjar que no tingui aquest gust estrany. Anem fent camí i adaptant-nos. Sé que encara tardaré a menjar-me un donut apegalós dels d’abans. Almenys el pa i les pastes per fer coca i pizza ja m’agraden. Va costar. Encara hem d’experimentar més.

M’encanta el sushi, per això vaig fer un apartat a banda.

I per acabar, tant el meu home com les seves filles son ovolactovegetarians, per això també trobareu receptes vegetarianes.

Espero que us agradi el receptari.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE