Em dic Àngels i junt amb la meva parella Marcos, gaudim cuinant i creant, fent i desfent receptes.
Aquí tenim el nostre receptari on aboquem les nostres inquietuds culinàries i també de les pràctiques.
Aquest any farà deu anys que vaig començar a publicar la meva primera recepta en un blog que em vaig crear amb Blogger. Va ser arran de l’embaràs de la petita, tantes hores lliures m’avorria i vaig unir la meva passió per la informàtica i la de la cuina.
Barrejant HTML, receptes i fotos. Estic satisfeta del camí que he fet.
Vaig passar d’escriure les receptes en una llibreta a pujar-les a la web i, la veritat, la immediatesa i tenir els passos i les fotos tant a mà em funciona molt bé.
Ara m’estreno amb WordPress i he tingut que fer un reset i tornar a pensar com volia la web. M’ho passo pipa.
I les receptes les he tingut que pujar una a una un altre cop. Quina desesperació! Tinc un munt de receptes noves per pujar i no he pogut perquè primer eren les antigues. Arreglar els enllaços i tornar-los a compartir a les xarxes.
Però ja està, ja sóc aquí i no vinc sola. Tinc la sort de tenir un company de camí igual d’inquiet que jo i que també gaudeix de la cuina, sempre recolzant-me i donant-me bones idees. I també li agrada cuinar
A finals del 2017 per fi van descobrir perquè em trobava tant malament, sóc celíaca. Encara vaig amb l’obsessió de fer menjar que no tingui aquest gust estrany. Anem fent camí i adaptant-nos. Sé que encara tardaré a menjar-me un donut apegalós dels d’abans. Almenys el pa i les pastes per fer coca i pizza ja m’agraden. Va costar. Encara hem d’experimentar més.
M’encanta el sushi, per això vaig fer un apartat a banda.
I per acabar, tant el meu home com les seves filles son ovolactovegetarians, per això també trobareu receptes vegetarianes.
Espero que us agradi el receptari.