Crestes fetes amb el tall del brou

Una bona manera de treure-li profit al tall que ens sobra de l’escorregut és fer-ne crestes. És en sí una recepta d’aprofitament.

Per 2 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • -L’escorregut del brou
  • -1 ceba
  • -1 culleradeta de farina
  • -Llet
  • -Curri
  • -1 capsa de crestes
  • -Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Desossem el tall i el reservem.
PAS 2: Tallem la ceba petita i en fem un sofregit fosc.
PAS 3: Mentres passem el tall per la batedora.
PAS 4: Posem una mica de farina al sofregit i l’ensrossim una miqueta, afegim el tall i una mica de llet per lligar-ho tot.
PAS 5: Afegim el curri al gust. N’hi vam afegir bastant. No espereu el gust típic del curri al resultat final. Afaga un gust diferent. Un cop fet, reservem.
PAS 6: Farcim les crestes i les tanquem amb una forquilla, marcant les puntes.
PAS 7: Fregim les crestes i un cop rosses les treiem del foc i les posem en paper absorvent. Ja estan llestes per menjar.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.