Amanida alemana

Una amanida diferent i una mica especial. De gust fortet. T’han d’agradar els ingredients.

Per a 2 persones
Temps: 30 min.
Ingredients: Sobretot controlar que res contigui gluten o traçes si la feu per celíacs. Avui en dia es poden trobar fàcilment tots els ingredients sense gluten.

  • -2 patates
  • -Mostasa de dijon
  • -Maionesa
  • -Salsitxes de frankfurt
  • -Cogombrets en vinagre
  • -1 llauna de moresc
  • -Anet

Elaboració:

PAS 1: Fem les patates al caliu. Les posem en un bol de vidre tapat al microones al màxim durant 12 minuts.
PAS 2: Mentres podem fer la salsa: 2 cullerades de maionesa, 1 culleradeta plena de mostassa, 1 cullerada plena d’anet. Mescla bé els ingredients.
PAS 3:  En un bol posem les patates pelades i trossejades, les salsitxes de frankfurt tallades en esquitllevi, 1/2 pot de cogombrets tallats petits i el moresc. Ho barregem amb la salda i ja tenim l’amanida.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.