Amanida amb anxoves i formatge

Com que és un plat que fem sovint per acompanyar, l’anem variant perque no es torni avorrit. Aquesta amanida porta el tomàquet ratllat a la vinagreta i ens ha agradat lo gustosa que queda l’amanida.

Per a 4 persones
Temps: 10 min.
Ingredients: 

  • – Enciam variat
  • – Anxoves
  • – Formatge semisec
  • – Oli d’oliva i sal
  • – 2 Tomàquets
  • – Crostonets de pa

Elaboració:

PAS 1: Tallem el formatge a tires llargues i primes i reservem
PAS 2: Ratllem els tomàquets i fem una “vinagreta” junt amb l’oli i la sal.
PAS 3: Muntem el plat. Posem l’amanida, per sobre les anxoves i el formatge, els crostonets i per damunt la vinagreta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Troba l’espècie