Amanida amb rulo de cabra

Ens la van fer en un restaurant a Huesca en una de les escapades que fem. Ens va agradar i aquí la tenim per continuar fent a casa.

Per 4 persones
Temps: 10 min
Ingredients:

  • -Ensiam trocadero de 2 colors
  • -1 grapat de tomàquets cherrie
  • -1 grapat de nous
  • -1 grapat de panses
  • -3 talls petits de formatge rulo de cabra petits o 1 de gran i prim
  • -1 cullerada de mel
  • -Oli d’oliva, vinagre de mòdena i sal

Preparació:

PAS 1: Rentem bé l’enciam, el deixem escórrer i el posem ja al plat.
PAS 2: Rentem els tomàquets cherrie i els tallem per la meitat.
PAS 3: Afegim a l’amanida els tomàquets, un grapat de nous i panses.
PAS 4: En una paella posem una mica de mel i fem banda i banda el formatge. Si és petit no li doneu el tomb que se us desferia.
PAS 5: Afegim el rulo de cabra al mig de l’amanida.
PAS 6: Fem una vinagreta amb l’oli, el vinagre i la sal per condimentar l’amanida.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.