Amanida d’arròs

Quan fa tanta calor només vénen de gust plats frescos per dinar. Una altra recepta per deixar feta abans d’anar a la platja o deixar l’arròs fet a la nevera i acabar de fer la recepta a l’últim moment.

Per a 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients: 

  • – Arròs blanc (1/2 tassa de cafè per persona)
  • – 1 all
  • – Enciam
  • – 2 pots petits d’olives farcides
  • – 1 llauneta de moresc
  • – 2 llaunes de tonyina
  • – 2 tomàquets
  • – 1/2 ceba
  • – Oli d’oliva, sal i vinagre

Elaboració:

PAS 1: Posem a bullir l’arròs amb aigua, sal i un all, 15 minuts.

PAS 2: A banda tallem l’enciam petit i les olives tallades a rodanxes. També preparem la ceba tallant-la ben petita i la posem en vinagre i sal perque perdi la fortor. Abans de servir l’esbandim i la premem bé amb les mans per estamordir.

PAS 3: Un cop bullit i esbandit en aigua l’arròs, podem unir tots els ingredients. Remenem bé i amanim amb sal i oli. Molta gent la fa amb maionesa, però la trobem més fresca així. És una opció més.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.