Aquesta amanida de maduixes amb alfàbrega, rúcula i arròs negre és deliciosa i fàcil de fer. S’acompanya amb un senzill amaniment balsàmic i s’hi escampa formatge de cabra esmicolat pel damunt . Una bonica incorporació a la vostra reunió a l’aire lliure.
En aquesta senzilla amanida de maduixes destaca les maduixes fresques de temporada. Juntament amb rúcula picantona, alfàbrega fresca, arròs negre amb nou i formatge de cabra esmicolat, s’acompanya d’un amaniment de vinagre balsàmic.
D’alguna manera, els sabors funcionen amb amor i l’arròs negre dóna una mica de pes a l’amanida, així com alguns nutrients afegits. Però sabeu que l’ arròs negre es pot substituir fàcilment per arròs salvatge, farro o quinoa si ho preferiu.
Aquesta amanida colorida i dramàtica és perfecta per servir a les reunions de primavera a l’aire lliure, o un dinar o un sopar especial.
No dubteu a preparar l’amanida de maduixes per endavant i amaniu-la just abans de servir-la.
Fes una presentació cuidada, només assegureu-vos de separar la rúcula. Al emplatar-lo, feu un llit de rúcula a la part inferior, col·locant la part d’arròs de maduixa per sobre, perquè la rúcula no quedi massa embrutada. També podeu presentar-ho en bols de fang per obtenir un efecte espectacular.
Gaudeix de l’amanida de maduixes i fes-nos saber què en penses als comentaris a continuació.
Bon cap de setmana,
Sense gluten, vegà
Amanida de rúcula de maduixa amb alfàbrega i arròs negre … amb formatge de cabra i un senzill amaniment d’auró balsàmic.
Per 8 racions
Temps: Temps total 15 minuts: Temps de preparació 15 minuts, Temps de repòs 0 minuts.
Ingredients:
Amaniment:
Elaboració:
PAS 1: Col·loqueu l’arròs negre , les maduixes, les cebolletes, el julivert italià en un bol.
PAS 2: Aboqui els ingredients de l’amaniment per sobre i remeneu-ho bé. Rectifiquem de sal i pebre i tasteu, ajustant si cal.
PAS 3: Just abans de servir, tireu-hi la rúcula i poseu-hi els fruits secs opcionals i el formatge de cabra esmicolat .
Bon profit!