Recent entrats a la primavera i per fi no plou!, després de 3… o 4 setmanes, ha sortit el sol i ja estic pensant en les amanides i l’abundància de productes frescos. Com que oficialment vam donar la benvinguda a una nova temporada aquest mes, em trobo pensant ja en dies més càlids i amb més llum solar, si us plau!. Aquesta amanida s’ha convertit en la preferida de la família i és excel·lent juntament amb molts dels nostres plats principals.
Aquesta amanida no només és deliciosa, sinó que també promou la salut intestinal, amb peres fresques, col arrissada i pomes. Tant les pomes com les peres són una excel·lent font de fibra, i el kale està ple d’una gran quantitat de beneficis per a la salut, com ara potents antioxidants, vitamina C i inclou propietats contra el càncer.
Sense gluten, vegana
Per 4-6 persones
Temps: 20 minuts
Ingredients:
PAS 1: Per a l’amaniment, combineu els ingredients amb una tassa d’aigua i barregeu fins que quedi cremós.
PAS 2: Després de rentar el kale, col.loqueu-la en un bol d’amanida gran. Afegiu-hi la poma i la pera tallades a daus.
PAS 3: Afegiu-hi l’amaniment i barregeu-ho amb unes pinces d’amanida.
Em sembla una garantia meravellosa saber que el que estic menjant realment serveix com a medicina natural. Em sento carregada d’energia i preparada per a dies més llargs, i agraïda per l’oportunitat de gaudir del sol i del mar.
I sí, ja sé que aquí és una mica difícil comprar kale. Si no us voleu complicar, feu-la amb un ensiam fulla de roure que queda espectacular a la vista.