Amanida de tomàquet i tofu

Només has d’endurir el suc de tomàquet amb agar agar! Una recepta molt senzilla

Per 4 persones

Temps:  30 min

Ingredients:

  • – 190cc de suc de tomàquet natural
  • – 10cc d’aigua
  • – 2 gr d’agar agar en pols
  • – Tofu

Elaboració:

PAS 1: Posa el suc de tomàquet natural, l’aigua i l’agar en pols en una paella i mescla bé. Quan arrenqui el bull, baixar el foc i fer bullir lentament durant 2 minuts.

PAS 2: Col.loquem la mescla en un motllo i la deixem refredar. Quan endureixi, talla’l i posa’l en un bol.

PAS 3: Per acabar, tallar el tofu del mateix tamany que el tomàquet i servir en el mateix bol tot junt. Amanir al gust.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up