Aperitiu de formatge cremós

La combinació de gustos és molt bona. Encara les vaig fer massa grans. Amb la llesca més petita n’haguéssim pogut menjar algunes més, jeje.

Per 6 persones

Temps: 15 min. 

Ingredients:

  • – Pa de baguette normal o sense gluten
  • – 1 terrina de 200 gr. de formatge cremós d’untar, que sigui poc àcid.
  • – 2 cullerades de nata fresca
  • – Nous, panses i dàtils
  • – Caramel líquid

Elaboració:

PAS 1: Tallem el pà a llesques d’un dit i mig i les torrem una mica.

PAS 2: Posem el formatge i la nata en un bol i ho remenem bé. Ho col.loquem a la màniga pastissera i omplim les llesques.

PAS 3: Després el decorem amb alguna pansa, mitja nou per un costat i al mig un dàtil dolç sense pinyol.

PAS 4: Per damunt amb compte, hi posem uns fils de caramel líquid i el punxem amb un punxó.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.