Arròs a banda de paó i xampinyons

Va començar com un plat ràpid per fer-li el dinar a la nena per pendre a l’institut. I em diu: – Mama, no vull arròs bullit amb tomàquet… Vaig agafar uns talls que tenia de paó, xampinyons i aquest va ser el resultat. Molt bò i perfecte per pendre a l’institut, també.

Per a 4 persones
Temps: 25 min.
Ingredients: 

  • – Arròs blanc (1 tassa de cafè per persona)
  • – 1 all
  • – 4 talls de pit de paó
  • – 1 safata de xampinyons
  • – 1 ceba
  • – Orenga
  • – Oli d’oliva i sal

Elaboració:

PAS 1: Sofregim a la paella amb oli la ceba tallada petita. Quan sigui toveta hi podem afegir els talls de paó salats i tallats a bocins.

PAS 2: Mentres netegem i tallem petits els xampinyons i els passem per una paella amb oli i orenga i els cuinem.

PAS 3: També hem posat a bullir l’arròs en una olleta amb aigua, sal i un gra d’all pelat.

PAS 4: Un cop els tres ingredients cuinats a banda és hora d’unir-los. Afegim els xampinyons al sofregit de paó i el deixem coure 3 minuts més. Tot seguit afegim l’arròs sense acabar-lo d’escórrer, que deixi una mica de suquet que farà que quedi tot més melós i lligat. Ho remen bé i ja el podrem servir.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.