Li vaig agafar aquesta recepta de la llibreta de la mama. Tenia una pinta amb els ingredients que porta. Ella la va treure del Sr. Lladonosa, que sortia a la tele, però jo ja no ho vaig veure.
Per a 4 persones
Temps: 45 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Prèviament hem de desalar el bacallà, canviant-lo d’aigua 2 o 3 cops. Del dia abans al menys.
PAS 2: Primer es fa un sofregit fosc de ceba i tomàquet. Es prepara l’arròs que necessitarem i la coliflor la deixem neta i tallada a bocinets petits.
PAS 3: Esqueixa el bacallà per fer l’arròs.
PAS 4: Un cop fet el sofregit s’hi afegeix l’arròs i l’aigua bullint, la coliflor i la picada. I quan faltin 10 minuts hi afegim el bacallà. L’arròs son 14 minuts, primer fort que agafi el bull i després s’afluixa. Passat el temps s’apaga el foc i es tapa amb un drap net i es deix reposar 5 minuts més.
Bon Profit!