Arròs de llamàntol

Per llepar-se els dits. Uns dels arrossos que més ens agraden.

Per a 2 persones

Temps: 45 min.

Ingredients:

  • – 1 llamàntol (per cada 2 persones) troçejat. A la peixateria t’ho faran.
  • – 2 tasses de cafè d’arròs i una mica més
  • – 1 tomàquet madur gros
  • – 1 all
  • – Julivert
  • – 1 tireta de pebrot vermell
  • – Caldo fosc de peix (2 tasses per persona i una mica més)
  • – 50 cc de vi blanc
  • – Oli i sal

Elaboració:

PAS 1: Es posa oli en una paella i s’hi fregeixen els caps i els trossos de cua. Al cap de 3 o 4 minuts es retira tot.

PAS 2: A part es trinxa bé el tomàquet sense pell, el pebrot, l’all i el julivert. Es fregeix bé amb l’oli de la paella i, quan és lluent, s’hi tornen a posar els caps dels llamàntols.

PAS 3: Es reguen amb el vi i, seguidament, s’hi afegeix el caldo i la sal.

PAS 4: Quan arrenca el bull s’hi tira l’arròs i es cou tot entre 12 i 13 minuts.

PAS 5: S’hi afegeixen els trossos de cua i es cou tot 3 o 4 minuts més.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.