Us proposem unes pizzes sense gluten. Aquesta porta tonyina i verduretes variades. Per aniversaris i petites festes la tallem a porcions.
Per 2 ò 4 bases
Temps: 90 min
Ingredients:
Preparació:
PAS 1: Mesclar tots els ingredients amb les mans. Un cop fet tapar la mescla i deixar reposar de 30 min a 1 hora.
PAS 2: Ens untem les mans en oli i dividim la pasta en 4 boles.
PAS 3: Posem una mica d’oli al paper de parafina i estirem la pasta. Si volem massa fina amb una bola fem, si volem una base normal agafem 2 boles.
PAS 4: Posem una capa de tomàquet fregit i espolvorem amb orenga. Seguidament posem el formatge ratllat, damunt la tonyina i acabem de guarnir amb el moresc, la ceba, el pebrot i les olives.
PAS 4: Després coure al forn a 220º – 240º fins que estigui cuita. Atenció, no enrrosseix com una farina normal. Queden les vores sequetes i esponjosa la resta.
Bon Profit!