Pizza de tonyina amb pebrot escalivat sense gluten

Us proposem unes pizzes sense gluten. Aquesta porta tonyina i verduretes variades. Per aniversaris i petites festes la tallem a porcions.

Per 2 ò 4 bases
Temps: 90 min
Ingredients:

  • -192gr de Mix Gallo sin gluten
  • -1/2 culleradeta de sal
  • -1 1/2 culleradetes de sucre
  • -5 gr de llevat
  • -12 gr d’oli d’oliva
  • -150 gr d’aigua tèbia
  • -Oli per estendre la base
  • -Pebrot i ceba escalivats
  • -Olives sense pinyol
  • -Moresc en llauna
  • -Tonyina al natural
  • -Tomàquet fregit
  • -Orenga
  • -Formatge ratllat

Preparació:

PAS 1: Mesclar tots els ingredients amb les mans. Un cop fet tapar la mescla i deixar reposar de 30 min a 1 hora.
PAS 2: Ens untem les mans en oli i dividim la pasta en 4 boles.
PAS 3: Posem una mica d’oli al paper de parafina i estirem la pasta. Si volem massa fina amb una bola fem, si volem una base normal agafem 2 boles.
PAS 4: Posem una capa de tomàquet fregit i espolvorem amb orenga. Seguidament posem el formatge ratllat, damunt la tonyina i acabem de guarnir amb el moresc, la ceba, el pebrot i les olives.
PAS 4:  Després coure al forn a 220º – 240º fins que estigui cuita. Atenció, no enrrosseix com una farina normal. Queden les vores sequetes i esponjosa la resta.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.