No hi ha rescepta més senzilla i resultona que un braç de gitano de patata de sobre amb els ingredients que et vinguin de gust. Aquest és amb tonyina, olives, pebrot, anxoves i ou. També el pots fer amb gambes i queda boníssim.
Ens el feia i ens fa la mama, de sempre, amb patata natural o de sobre, però sempre boníssim.
Per 4 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Fem el puré de patates seguint la recepta del sobre, però en comptes de posar 1/4 de llet i 1/2 d’aigua, posem 1/2 l de llet.
PAS 2: Estirem film transparent al taulell i posem el puré. Damunt posem un altre full de film i aplanem amb el corró.
PAS 3: Fem la maionesa i retirem el film de la capa del damunt del puré.
PAS 4: Posem maionesa al mig i damunt repartim els ingredients del farcit. En guardem per la decoració del pastís.
PAS 5: Posem una mica més de maionesa pel damunt.
PAS 5: Amb ajuda del film enrotllem el braç i el col.loquem a la safata on el servirem.
PAS 6: Cobrim de maionesa i el decorem amb ingredients que ens hem guardat.
Bon Profit!