Aquest caldo el faig a les nenes a l’hivern en comptes del caldo amb pilota a l’olla que el troben massa fort.
Per 4 persones
Temps: 2 hores
Ingredients:
• – Carcassa de pollastre i aletes, o una cuixa ò el que tinguis
• – 3 pastanagues
• – 1 branca d’api
• – 1 fulla de col
• – 1 grapat de cigrons
• – 1 porro
• – 1 xirivia
• – 1 patata
• – 1 ceba
• – 1 os blanc de pernil
Elaboració:
PAS 1: Bull el pollastre i l’òs del pernil i vés-lo escumant.
PAS 2: Afegeix els cigrons i totes les verdures. Molt important! Sense olla presió, que es vagi fent a foc normal.
PAS 3: Amb una hora i mitja téns un caldo de cine. Si et fa por l’òs del pernil, que no doni massa gust, treu-lo quan vegis que el caldo s’ha fet blanc. Si no el treus, no caldrà que tiris sal. Amb aquest caldo he aconseguit que a les nenes els hi agradi més el meu que el de l’Aneto.
Bon Profit!