Calamars a la romana sense gluten

No li volia posar “a la romana” perquè llavors ens vé al cap el gruix de pasta que envolta el calamar. Aquests són més fàcils de fer i queden més naturals i amb un gust exquisit a mar.

 

Per a 2 persones
Temps: 25 min.
Ingredients:

  • – 6 Calamars petits
  • – Farina sense gluten de Gallo
  • – Sal

Elaboració:

PAS 1: Neteja els calamars i talla’ls a rodanxes dobletes. Les potes deixa-les senceres. Dels calamars trec tota la part del mig, és a dir, la part de la boca-ulls, que és més dura.
PAS 2: Quan els tinguis nets déixa’ls escórrer en un colador i els espolvorejes amb sal i una mica de farina. Amb la mà els remenes i els enfarines del tot.
PAS 3: Mentres calentes oli d’oliva a la paella i prepares una tapa. Quan sigui calent posa-hi els calamars. Compte que peten, per això és la tapa. Fan uns esquitxos! Quan els vegis bonics de color treu-los i possa’ls ja al plat on els serviràs.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.