Canapè d’espàrrecs sense gluten

En pots posar 1 o 2 per persona, dependrà molt de la quantitat que facis en total.

Ingredients:

  • -Pa blanc de motlle de la casa Shär o pa de pagès sense gluten
  • -Espàrrecs gruixuts
  • -Pebrots del piquillo
  • -Ou dur ratllat
  • -Margarina

Elaboració:

PAS 1: Treiem la crosta del pa i l’aplanem una mica. Seguidament tallem el pa de motlle per la meitat i l’untem amb una miqueta de mantega, molt poca. Per ajudar-nos la podem desfer amb molt de compte que no es liqüi, al microones.

PAS 2: Tallem l’espàrrec a la mida del pa. Per decorar ratllem ou dur i n’espolsem una mica pel damunt.

Aquest és un dels canapès que es deixen per fer els últims ja que l’espàrrec estova el pa.

Si feu canapès per primera vegada heu d’assumir que es malgastarà força menjar que després ja aprofitareu l’endemà per esmorzar. Perque els canapès quedin polits no es poden aprofitar cantons ni retalls i al final es “malgasta” molt de pernil dolç, salmó, pa, …

Fem uns 7 canapès per persona en total, almenys son els que nosaltres ens podem menjar contant que també farem un primer, que serien casi 7 llesques de pa de motlle per persona. Així que segons la varietat i el tamany que triis fer, fes-ne 1 o 2 de cada.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.