Carpaccio de bacallà

Plat fresc i ràpid de fer. Tant pels sopars d’estiu com per acompanyar altres plats de festa.

Per 6 persones
Temps:  25 min
Ingredients: 

  • – Bacallà desalat (una penca dobleta i uniforme)
  • – Tomàquet natural ratllat
  • – Caviar
  • – Oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Jo acostumo a tallar en 2 o 3 parts la penca i la congelo. Per fer el carpaccio va molt bé fer-ho amb un bacallà mig descongelat i un bon ganivet, ja que els talls han de ser molt finets i així no se’t trencaran.

PAS 2: Fem un fons de tomàquet ratllat i llavors ja hi anem col.locant un al costat de l’altre els talls de bacallà tallats finets.

PAS 3: Un cop fet això hi tornem a posar una capa de tomàquet ratllat, un rajolí d’oli pel damunt i una mica de caviar per guarnir.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.