Casarecce amb seitan i bolets
Encara tinc un handicap amb el seitan, el trobo soso i intento donar-li vida intentant fer receptes vistoses.
Per 4 persones
Temps: 30 min
Ingredients:
- – 350 gr de casarecce
- – 1 llauna de rovellons
- – 3 talls de seitan
- – 1 ceba gran
- – Llavors de sesam
- – Orenga
- – 1 fulla de llorer
- – Sal i oli
Elaboració:
PAS 1: Bullim la pasta amb aigua, sal i llorer. Escorrem i reservem.
PAS 2: Tallem la ceba petita i fem un sofregit. A la meitat hi afegim els rovellons tallats a tires i acabem de sofregir-ho tot.
PAS 3: Tallem el seitan a daus i els saltem i amb el sofregit anterior. Afegim orenga i llavors de sesam.
PAS 4: Afegim la pasta i remenem bé. Ara ja podem servir.
Bon Profit!