Com fer un brou de verdures amb sabor! Apreneu els secrets per crear un brou de verdures nutritiu, saborós i ple de profunditat: la millor base per a sopes, salses, risottos i molt més. Adaptable i fàcil de fer!
Fer el teu propi brou de verdures augmentarà les teves sopes i altres receptes de manera exponencial! El brou de verdures ha de ser deliciós, tal com està. Aquesta recepta és molt bona; no dubteu a gaudir d’una tassa sola!
Pot semblar un pas addicional al principi, fer el vostre propi brou, però una vegada que ho proveu, és molt senzill amb molt poc temps de pràctica. Acabaràs agafant el ritme i crec que estaràs molt contenta amb l’augment de sabor i qualitat nutricional de les teves receptes!
Vegana, sense gluten
Per 4-6 persones
Temps: 1 hora i 10 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Escalfeu l’oli d’oliva en una cassola mitjana a foc mitjà. Sofregiu les escalunyes/ceba i els alls fins que estiguin suaus i translúcids, uns 5 minuts.
En una olla de 6-8 quarts, sofregiu les cebes, els bolets i l’api en oli d’oliva durant 15 minuts o fins que estigui lleugerament caramel·litzat. Això afegirà un munt de sabor al brou.
Dit això, de vegades, quan tinc poc temps, em salto aquest pas i només vaig directament a la cocció a foc lent. Encara tindreu un bon sabor, però no tan ric i profund.
PAS 2: Afegiu pastanagues, porros, all, tomàquet, poma o pera, julivert, fulles de llorer, alfàbrega, grans de pebre i sal. Afegiu aigua freda. Tapa amb una tapa lleugerament ventilada. Cuina a foc lent durant una hora.
PAS 3: Deixar refredar i colar . Congela en porcions de pot de vidre per a una preparació fàcil. Estaràs molt feliç d’haver-ho fet! Aquest brou casolà és molt més que deliciós en comparació amb el que compres a la botiga.
Mantenir tancat a la nevera durant 5 dies. També es congela molt bé.
Quan congelo, faig servir pots de vidre amb tapes a prova de fuites (amazon) . És important deixar d’omplir només un parell de 5cm de la part superior del pot perquè l’espai s’ampliï a mesura que es congela.
Bon profit!