Vaig trobant receptes noves de crema de carbassa. En aquest temps en tenim moltes a casa i sempre la mateixa recepta acaba avorrint. A veure si us agrada aquesta.
Hem fet servir una carbassa d’aquí, aplanada, rugosa i enfosquida.
Per a 4 persones
Temps: 40 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Renteu, peleu i talleu a trossets la carbassa, la patata i els bolets.
PAS 2: Talleu la ceba fina.
PAS 3: Poseu en una cassola, tapada, la carbassa, la ceba i els bolets amb unes gotes d’oli i un pessic d’estragó, 9 minuts. Reserveu alguns bolets saltats per acabar el plat.
PAS 4: Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho 15 minuts.
PAS 5: Tritureu-ho, rectifiqueu de sal i pebre i serviu-ho amb unes pipes de carbassa torrades per sobre, els bolets que hem reservat i una mica de cibulet.
Bon Profit!