Crema de carbassa i portobello

Vaig trobant receptes noves de crema de carbassa. En aquest temps en tenim moltes a casa i sempre la mateixa recepta acaba avorrint. A veure si us agrada aquesta.

Hem fet servir una carbassa d’aquí, aplanada, rugosa i enfosquida.

Per a 4 persones
Temps:  40 min.
Ingredients:

  • – 500 gr. de carbassa
  • – 1 patata petita
  • – 1 ceba
  • – 300 gr. de bolets portobello
  • – Estragó
  • – Brou de verdures
  • – Pipes de carbassa
  • – Oli d’oliva, sal i pebre negre
  • – Cibulet

Elaboració:

PAS 1: Renteu, peleu i talleu a trossets la carbassa, la patata i els bolets.

PAS 2: Talleu la ceba fina.

PAS 3: Poseu en una cassola, tapada, la carbassa, la ceba i els bolets amb unes gotes d’oli i un pessic d’estragó, 9 minuts. Reserveu alguns bolets saltats per acabar el plat.

PAS 4: Afegiu-hi el brou de verdures i deixeu-ho 15 minuts.

PAS 5: Tritureu-ho, rectifiqueu de sal i pebre i serviu-ho amb unes pipes de carbassa torrades per sobre, els bolets que hem reservat i una mica de cibulet.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.