Crema de verdures

La crema de verdures té l’avantatge que la pots anar adaptant als ingredients que tinguis en aquell moment. Aquesta és fina al paladar. L’hem provat afegint 2 bajoques i buf, ja no ens va agradar. També l’hem provat afegint més nap i remolatxa i resulta massa forta.

 

Per 6 persones
Temps:  30 min.
Ingredients:

  • – 2 patates
  • – 1 pastanaga
  • – 1 carbassó
  • – 1 fulla de col
  • – 1 porro
  • – 1 ceba
  • – 1 1 bocinet de nap
  • – Aigua, oli i sal
  • – Opcional: Formatgets o crostonets de pa fregit al moment

Elaboració:

PAS 1: A l’olla hi sofregim una mica amb oli la ceba i l’all porro.

PAS 2: Mentres netegem i pelem la resta de les verdures, les tallem a bocins petits i les afegim a l’olla. Afegim aigua que ho cobreixi i sal.

PAS 3: Ho deixem coure 25 minuts. Aclarim la crema al nostre gust i la passem per la batedora. Rectifiquem de sal i si ens vé de gust podem afegir uns formatgets o crostonets de pa fregit

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.