Aquestes crepes de xocolata veganes estan absolutament per morir-se! Són de gra integral, fets amb farina d’espelta, sense oli, sense lactis, sense ous, sense fruits secs i només 8 ingredients! Serviu-los amb maduixes, salsa de xocolata i nata sense lactis!
A les nenes els encanten les crepes. Aquests són l’esmorzar perfecte i elles mateixes es fan els creps i es tornen bojes per ells! Tan elegant, deliciós i decadent.
Aquests tenen un gust molt ric de xocolata, gràcies a una gran quantitat de cacau en pols i una proporció més alta de xocolata. L’ús de menys edulcorant que el cacau en pols permet que el sabor de la xocolata sigui més intens i que destaqui realment. També permet que la dolçor de cobertura com les maduixes, la salsa de xocolata, la nata muntada o el sucre en pols estigui perfectament equilibrada amb les crepes amb fort gust a xocolata.
Les crepes tradicionals franceses es fan amb una bona quantitat d’ous. Bàsicament, es fa una recepta clàssica amb ous, llet, mantega, farina i sucre. Però no et preocupis, pots fer crepes totalment sense ous. Per aquesta recepta s’ha imitat la textura per a crepes de gust increïble i autèntic . El substitut perfecte de l’ou, el midó de blat de moro i el midó de tapioca amb llet de coco. Això els dóna una textura, una estructura increïble i la forma perfecta de crep i textura d’ou. Fins i tot fan bombolles mentre es cuina com les crepes tradicionals!
Com que les crepes tradicionals es basen en mantega o oli, encara feia falta una mica de greix, així que fem servir llet de coco enllaunada perquè és molt cremosa i rica. Això combinat amb l’almívar, la vainilla, una gran quantitat de cacau en pols i la farina d’espelta integral els dona el sabor i la textura més deliciosos.
Vegà, sense gluten opcional
Per 7 creps
Temps: 30 minuts
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: En un bol gran, afegiu la farina d’espelta, la maizena, la tapioca, el cacau en pols, el llevat i la sal i bateu-ho molt bé.
PAS 2: Al mateix bol, afegiu-hi la llet, el xarop i la vainilla. Batre bé fins que quedi ben suau. No us preocupeu per la barreja excessiva. Voleu que la massa sigui molt suau i que quedi al costat líquid. Això és important perquè la massa sigui fàcil d’estendre a la paella en una capa fina i formi la clàssica textura crepe. Si la massa és massa espessa, afegiu-hi un toc més de llet.
PAS 3: Deixeu reposar la massa durant 10 minuts mentre escalfeu una paella antiadherent de 25 cm a foc mitjà-baix. Això permet que també estiguin lliures d’oli.
PAS 4: Afegiu 1/3 tassa de massa desbordant al centre de la paella i agafeu immediatament la paella i gireu-la ràpidament, permetent que la massa formi una gran capa fina i rodona que cobreixi el fons de la paella. Cuini durant 2-3 minuts o quan les vores i la part superior estiguin fermes i les bombolles cobreixin la part superior i comencin a tenir un aspecte sec. Utilitzeu una espàtula prima per afluixar les vores i girar ràpidament. Haurien de girar amb molta facilitat. Cuini un minut més al costat contrari. Repetiu fins que la massa desaparegui. Vaig rebre 7 crepes grans.
PAS 5: Ompliu amb maduixes o qualsevol fruita que us agradi. Podeu enrotllar-los o doblegar-los en formes triangulars. Poseu-hi la fruita, la salsa de xocolata, la nata i el sucre en pols , si voleu.
Bon profit!