Croissants salats

Per fer un petit aperitiu… ideal i molt senzill. Per grans i petits. Aquesta la podem fer sense gluten

Temps: 25-30 min.

Ingredients:

  • – Massa de pasta de full normal o sense gluten
  • – Pernil dolç
  • – Formatge semi
  • – Formatge brie
  • – Ous de guatlla
  • – Cogombrets en vinagre
  • – Sal d’espècies

Elaboració:

PAS 1: Bull algún ou de guatlla (dependrà de quants en vulguis posar.

PAS 2: La massa de pasta de full normalment vé rodona. La tallarem com si fós una pizza, a triangles.

PAS 3: Col.loquem els triangles en el mateix paper de forn que va amb la massa i els omplirem al gust: pernil dolç i formatge, formatge sol, brie, ous de guatlla i cogombres tallats a rodanxetes.

PAS 4: Enroscarem des de la part ample fins la petita i voilà, ja tenim el croissanet.

PAS 5: Per damunt hi tirem sal d’espècies i els enfornem fins que siguin rossets. A 200º aprox.

Evitant el de pernil dolç, el podem fer vegetarià

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.