Aquesta escalivada presentada amb el rulo ens la van fer en un restaurant. Em sap greu, ja no recordo el nom, fa molts anys. Ens va cridar l’atenció i ens va agradar molt. És un aperitiu per compartir.
Per a 2 persones
Temps: 1 hora.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Rentem els pebrots i els posem a la safata del forn, ja calent, a coure.
PAS 2: Rentem bé les albergínies i les anem coent a la brassa al foc. A mesura que es va fent l’anem girant fins que quedin torradetes de tots els costats. Reservem.
PAS 3: Un cop cuits els pebrots els li treiem la pell, en treiem les llavors i l’estripem a tires. Amanim amb sal i oli. Reservem a banda.
PAS 4: L’albergínia un cop pelada la tallem a tires llargues i ho amanim amb sal i oli. Reservem a banda.
PAS 5: Posem un motllo rodó al plat i muntem el pebrot per un costat i l’albergínia per l’altre.
PAS 6: Damunt, sense desmotllar, col.loquem el formatge amb una mica de mel i el suplimem. Ja podem desmotllar i servir.
Bon Profit!