Escopinyes a la marinera

De gust saborós,  constitueixen un aperitiu perfecte. En aquesta recepta la preparo a la marinera.

Per 4 persones
Temps:  30 min.
Ingredients: 

  • – 1 kg. d’escopinyes fresques
  • – Ceba
  • – Farina
  • – Vi blanc ò cava
  • – Sal i oli

Elaboració:

PAS 1:  Abans de començar, heu de tenir present que teniu que posar les escopinyes en un bol amb aigua i sal (35gr. per litre d’aigua) durant mitja hora perque treguin tota la sorra. Esbandir les bé i a cuinar!

PAS 2: Una manera de preparar les escopinyes és fent un sofregit de ceba no gaire fosc, eh?

PAS 3: Posar una mica de farina per fer salsa.

PAS 4: Afegir les escopinyes, un rajet de vi blanc ò cava i esperar que s’obrin. Si les voleu més cuites espereu una mica. A mi m’agraden només esclatades.
Una altra manera de fer-les seria posar-les a la paella sense oli i esperar que s’obrin. Afegir-hi sal gruixuda i pebre. Boníssimes.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.