Espaguetis a la carbonara. Una altra

Son els mateixos ingredients de l’altra carbonara però la preparem diferent. Ràpida, senzilla i boníssima.

Per a 4 persones
Temps:  15 min.
Ingredients:

  • – 400 g d’espaguetis normals o sense gluten
  • – 50g de cansalada fumada a daus
  • – 4 ous
  • – 250 gr. de crema de llet
  • – 50 gr. de formatge emmental ratllat
  • – 1 tallet de mantega
  • – Sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Es posa l’aigua al foc, s’hi tira la sal i, quan arrenqui el bull, hi tirem els spaguettis. Els coem els 9-10 minuts. Si els fem sense gluten els hem d’escórrer un cop bullits.

PAS 2: Posem la mantega en una paella i saltem la cansalada tallada a trossets. Quan s’enrosseix una mica.

PAS 3: Hi tirem els espaguetis i se salten.

PAS 4: A banda es baten els ous amb la crema de llet. S’hi posa sal i pebre. Es tira a la paella i es va coent a foc suau, reemenant sense parar.

PAS 5: Quan l’ou comença a prendre hi afegim el formatge, es remena i es serverix inmediatament.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.