Espaguetis amb anxoves i julivert

Un dia a la setmana fem pasta i ens agrada anar variant, sinó al final ens avorrim de fer sempre les mateixes receptes. Aquesta és ràpida de fer i molt gustosa.

Per a 4 persones
Temps:  20 min.
Ingredients: 

  • – 400 gr d’espaguetis
  • – 2 llaunes d’anxoves
  • – 4 alls
  • – 1 manat de julivert
  • – 50 gr de mantega
  • – 50 gr de formatge sec ratllat

Elaboració:

PAS 1: Es bull la pasta i mentres preparem les anxoves. Quan acabi de bullir ja tindrem les tindrem a punt.

PAS 2: Preparem tots els ingredients. El plat es fa ràpid i se’ns cremaria.

PAS 3: En una paella hi desfem la mantega i hi afegim l’all trinxat ben petit.

PAS 4: Quan començen a agafar color hi afegim les anxoves i ho remenem tot. 

PAS 5: Quan començin a desfer-se ja podrem afegir la pasta i mesclar-ho bé.

PAS 6: Tallem petit el juivert i l’afegim a la pasta, remenem bé i ja podrem servir.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.