Espaguetis amb costella

La costella de porc li dona un gust molt diferent i té el premi d’escurar els ossos.

Per 4 persones:
Temps:  35 min.
Ingredients:

  • – 280 gr de espaguetis normals o sense gluten
  • – 1 safata de costelles de porc ( poso uns 4 talls grans que parteixo per la meitat, per persona)
  • – 1 tomàquet madur
  • – 1 ceba mitjana
  • – Conyac
  • – 1 fulla de llorer
  • – Sal, oli d’oliva i pebre

Elaboració:

PAS 1: Posem l’olla amb aigua i sal al foc i quan arrenqui el bull afegim la pasta. Mentres cou fem el sofregit.

PAS 2: Salem i empebrem els talls i els posem a la paella calenta amb oli. Els sobtem i deixem que es facin rossos. Els reservem.

PAS 3: Tallem la ceba ben petita i la sofregim a la mateixa paella que agafi el gustet. Ratllem el tomàquet i l’afegim a la ceba un cop agafa color. Arreglem de sal. Sofregim el tomàquet i llavors acabem d’afegir els talls, la fulla de llorer i un raig de conyac.

PAS 4: Quan s’hagi evaporat l’alcohol, afegim una mica d’aigua i tapem. Ho tenim 10 minuts més.

PAS 4: Ara que ja tenim la pasta cuita, l’escorrem i l’afegim a la paella. Remenem bé i ja es poden servir.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.