La costella de porc li dona un gust molt diferent i té el premi d’escurar els ossos.
Per 4 persones:
Temps: 35 min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posem l’olla amb aigua i sal al foc i quan arrenqui el bull afegim la pasta. Mentres cou fem el sofregit.
PAS 2: Salem i empebrem els talls i els posem a la paella calenta amb oli. Els sobtem i deixem que es facin rossos. Els reservem.
PAS 3: Tallem la ceba ben petita i la sofregim a la mateixa paella que agafi el gustet. Ratllem el tomàquet i l’afegim a la ceba un cop agafa color. Arreglem de sal. Sofregim el tomàquet i llavors acabem d’afegir els talls, la fulla de llorer i un raig de conyac.
PAS 4: Quan s’hagi evaporat l’alcohol, afegim una mica d’aigua i tapem. Ho tenim 10 minuts més.
PAS 4: Ara que ja tenim la pasta cuita, l’escorrem i l’afegim a la paella. Remenem bé i ja es poden servir.
Bon Profit!