Espaguetis amb llagostins i gírgoles

La mateixa recepta la pots fer amb tallarines. El curri és intens i en aquest plat hi és la gràcia.

Per a 2 persones.
Temps  30 min.
Ingredients:

  • – 180 gr. d’spaguetis normals o sense gluten
  • – 1 safata de gírgoles
  • – 150 gr de llagostins
  • – Sal i oli d’oliva
  • – Curri

Elaboració:

PAS 1: Es bullen els espaguetis, mentres anem preparant l’acompanyament. Si els fem sense gluten els hem d’esbandir un cop bullits.

PAS 2: Pelem els llagostins i netegem les gírgoles i les tallem a tiretes.

PAS 3: En una paella amb oli, s’hi salten les gírgoles.

PAS 4: Quan son toves s’hi afegeixen els llagostins i els espaguetis. Es rectifica de sal i s’hi afegeix un polsim de curri.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.