Espàrrecs verds amb ou poché
Amb tanta dolçor em venia de gust fer un plat més lleuger. Uns espàrrecs verds al forn i un ou poché. Ideal per començar.
Per 2 persones
Temps: 20 min.
Ingredients:
- – 1 manat d’espàrrecs verds
- – 2 ous
- – Enciam iceberg
- – Sal i oli d’oliva
- – Suc de mitja llimona
Elaboració:
PAS 1: Rentem els espàrrecs i retirem la part exterior
més dura. Els posem al forn a coure uns 10 minuts a 180ºC, salats.
PAS
2: Preparem els plats posant al fons unes fulles
d’enciam iceberg amanit.
PAS
3: Posem una olla d’aigua a bullir amb el suc de
mitja llimona i una mica de sal. Baixa un pel el foc i trenca l’ou i aboca’l a
l’olla. Amb una cullera el vas recollint. Atenció, és dificultós. Ha de quedar
el rovell envoltat de la clara i el rovell a dintre líquid. En quant qualli el retirem i reservem.
PAS 4: Un cop fets els espàrrecs els posem damunt de l’ensiam i damunt dels espàrrecs l’ou poché. Servir calent.
Bon Profit!