Espàrrecs verds amb ou poché

Amb tanta dolçor em venia de gust fer un plat més lleuger. Uns espàrrecs verds al forn i un ou poché. Ideal per començar.

Per 2 persones

Temps: 20 min.

Ingredients:

  • – 1 manat d’espàrrecs verds
  • – 2 ous
  • – Enciam iceberg
  • – Sal i oli d’oliva
  • – Suc de mitja llimona

Elaboració:

PAS 1: Rentem els espàrrecs i retirem la part exterior
més dura. Els posem al forn a coure uns 10 minuts a 180ºC, salats.

PAS
2:
 Preparem els plats posant al fons unes fulles
d’enciam iceberg amanit.

PAS
3:
 Posem una olla d’aigua a bullir amb el suc de
mitja llimona i una mica de sal. Baixa un pel el foc i trenca l’ou i aboca’l a
l’olla. Amb una cullera el vas recollint. Atenció, és dificultós. Ha de quedar
el rovell envoltat de la clara i el rovell a dintre líquid. En quant qualli el retirem i reservem.

PAS 4: Un cop fets els espàrrecs els posem damunt de l’ensiam i damunt dels espàrrecs l’ou poché. Servir calent.

Bon Profit!