El caramel i els plàtans es col.loquen al fons del motllo així quan estigui fet se li dona la volta.
Per 6 persones
Temps: 70 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Untem el motllo amb mantega I posem en marxa el forn que es vagi calentant.
PAS 2: Fem caramel amb l’aigua i sucre en una paella. La tenim al foc fins que es torni de color caramel. Apaguem el foc i afegir una miqueta d’aigua. Ara ja podem afegir el caramel al motllo.
PAS 3: Pelem i tallem els plàtans per la meitat verticalment i els col.loquem al motlle.
PAS 4: Posem la resta d’ingredients en un bol i batre amb el minipimer i després aboquem al motlle.
PAS 5: Fornejem uns 25 minuts amb el forn calent. Punxem per comprovar que estigui cuit. Treiem i girem de cap per avall damunt la safata on el servirem.
Bon Profit!