Com fer un Granissat casolà amb nabius frescos i suc de taronja! Una recepta ràpida, saludable, refrescant, perfecte per a l’estiu!
Saborosa i refrescant, aquest granissat de nabius saludable, sense sucre i de dos ingredients, és ràpid i fàcil de fer. Un tracte saludable tan deliciós durant els mesos calorosos de l’estiu.
Els nabius els podem trobar avui en dia a tots els supermercats, busqueu varietats d’arbusts baixos saboroses als mercats de grangers locals; les reconeixereu per la seva mida més petita. Tenen un toc de sabor i estan més relacionats amb els nabius silvestres que les varietats d’arbusts alts convencionals que trobareu en algunes botigues de queviures.
Simplement barregeu nabius frescos amb un raig de cítrics i gel (taronja acabada d’esprémer o llimona).
O utilitzeu nabius congelats amb suc de taronja. De qualsevol manera t’encantarà!
Això es pot fer amb qualsevol baia fresca o congelada i realment amb qualsevol suc de fruita fresca… així que no dubteu a experimentar i jugar.
Espero que en gaudeixis!
Vegà, sense gluten
Per 2 racions
Temps: Temps total 5 minuts: Temps de preparació 5 minuts, Temps de repòs 0 minuts.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Barregeu els nabius amb el suc de taronja, rascant els costats segons sigui necessari. Aneu amb compte de no afegir massa líquid, voleu mantenir-lo espes i gelat.
PAS 2: Abocar en un got gran i servir amb una cullera.
Alternativament, podeu utilitzar nabius frescos. Afegiu 2 tasses de nabius frescos a una batedora. Afegiu 1/4 tassa de suc de taronja. Barrejar fins que estigui suau. Afegiu gel a poc a poc fins que quedi espess i glaçat.
Bon profit!