Si us agrada l’hummus, aquest us encantarà. Una variant molt gustosa de l’hummus de cigrons.
Per una terrina
Temps: 15 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posar en aigua els ceps, tapar amb film transparent i calentar-los al microones 1 minut. Reservem. Després aprofitarem l’aigua dels ceps.
PAS 2: Treure els cigrons del pot de vidre i esbandir-los amb aigua. Reservem.
PAS 3: Tallem l’all a làmines i la ceba en juliana i la sofregim amb oli a la paella. Apaguem el foc quan començi a enrossir.
PAS 4: Posem els cigrons, els ceps escorreguts, el sofregit de ceba i all, 2 cullerades d’oli, la pasta de sèsam i una cullerada de l’aigua dels ceps per amorosir.
PAS 5: Ho triturarem fins que quedi una pasta suau. Si no ho és prou, afegirem una cullerada més d’aigua dels ceps. Arreglar de sal i pebre.
PAS 6: Ho podem presentar amb olives i un rajolí d’oli. També podem guardar un cep per decorar.
Bon Profit!