Hummus de cor de carxofa i all amb mongetes verdes, bròquil i enciam llarg

Aquesta és la tercera recepta d’hummus encarada cap als dosha Kapha. Per equilibrar i vigoritzar la naturalesa terrosa i fonamentada de Kaphas, els aliments amb qualitats amargues, picants i astringents són els millors. Tot i que els Kaphas haurien d’evitar els llegums més pesats com els fesols, cigrons encara són una solució . Amb qualitats tant amargues com astringents, els cors de carxofa són la combinació perfecta amb els cigrons i crearan una lleugeresa seca per a Kaphas . Afegiu una mica de calor per condimentar les coses i tindreu la recepta d’hummus perfecta per moure Kapha .

Canviar verdures de fulla verda i altres verdures com el bròquil i les mongetes verdes per xips tradicionals de pita fan que aquesta recepta sigui perfecta per a Kaphas o qualsevol persona que vulgui fer una recepta lleugera d’hummus.

Sense gluten, vegana

Ayurveda, kapha

Per 4 persones
Temps: 10 minuts
Ingredients:

  • 1 pot de cors de carxofa
  • 1/2 tassa de cigrons cuits
  • 1/3 tassa de suc de llimona
  • 4 grans d’all
  • 1/4 tassa d’alfàbrega fresca
  • 1 culleradeta de pebre vermell o pebre de caiena
  • 1/3 tassa de tahini
  • Mongetes verdes, bròquil, romaní al gust
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Elaboració:

PAS 1: Picar els grans d’all finament.

PAS 2: Col·loqueu els cors de carxofa, els cigrons, el suc de llimona, l’all, el pebre, l’alfàbrega i el tahini en una batedora i barregeu-ho durant aproximadament un minut o fins que agafi una consistència d’hummus perfecta per a vosaltres.

PAS 3: Si no trobes xips de pita a la teva botiga habitual, pots fer-les a casa. Aquí et deixo l’enllaç per fer-les casolanes.. Són molt senzilles de fer.

Bon profit!

Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és sep-2020-1-300x75.png

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE