Llagostins i escamarlans a la planxa

Com a part d’un aperitiu o com a segon plat. Com més es menja el llagostí és en paelles o cuit a la brasa, graella o planxa, un toc de calor fort que la torri per fora sense que perdi l’aigua interior que la fa melosa.  I els escamarlans són boníssims fets a la graella o a la brasa, a foc viu i tocant la placa només uns segons (o fins i tot només per un cantó), salats i menjats al moment.

Per a 2 persones
Temps:  10 min.
Ingredients:

  • – Mitja dotzena de llagostins fresca
  • – Mitja dotzena d’escamarlans
  • – Sal gruixuda i una mica d’oli.

Elaboració:
 
PAS 1: Es posen les bésties en una graella molt calenta i es fan a la brassa amb sal gruixuda. Un cop van agafant color es van treient per no cremarles.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.