Aquesta recepta de llenties a triomfat a casa. Son senzilles de fer i gens pesades de païr.
Per 6 persones
Temps: 1 hora
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Per un costat posem la ceba tallada petita a sofregir. Quan sigui dauradeta. sense apagar el foc, afegim les llenties, l’all i la fulla de llorer. Sal, oli i afegim aigua que les cobreixi pel damunt almenys quatre dits. Deixem coure.
PAS 2: Mentres en una paella torrem uns segons una culleradeta de pebre vermell dolç i un polsim del picant, un ragi d’oli i seguidament hi afegim el tomaquet fregit i li acabem de donar uns tombs. Reservem.
PAS 3: Vigilem les llenties que no es quedin sense aigua i que no s’enganxin al cul de l’olla cap al final de la cocció.
PAS 4: Un cop fetes les llenties, afegim el tomaquet que hem preparat amb els prebres. Mesclem i deixem coure 3 minuts més.
Bon Profit!