Macarrons amb carn picada sense gluten

Uns macarrons senzills, bons i ràpids de fer, per principiants si voleu. Per l’atrafegat dia a dia.

 

Per 4 persones
Temps: 30 min.
Ingredients:

  • – 30 gr de macarrons
  • – 125gr de carn picada mixte
  • – 1 ceba
  • – 2 tomàquets
  • – Formatge ratllat 
  • – Sal i pebre

Elaboració:

PAS 1: Posem una olla amb aigua al foc.

PAS 2: Mentres arrenca el bull sofregim la carn picada junt amb la ceba tallada ben petita. Un cop cuit i ros, afegim el tomàquet ratllat i arreglem de sal i pebre.

PAS 3: Quan l’aigua ja bulli, hi afegim els macarrons i hi posem sal. Escorrem i reservem.

PAS 4: Un cop cuit tot, ho barrejem i hi afegim un raiget de llet per amorosir-ho tot.

Si no ens hem de menjar els macarrons fins més tard ò fins l’endemà, la llet la podem tirar al moment de calentar-los al foc.

La quantitat dels ingredients els marca cada família, segons el que menja, ò si li agrada més tomàquet, etc.

PAS 5: Podem posar formatge en pols o també gratinar-los al forn amb formatge ratllat.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.