Mandonguilles amb patates i pèsols

És una recepta senzilla pel dia a dia que anem tant atrafegats. Es fan quasi bé soles i en mitja hora ja téns el dinar enllestit.

Per 4 persones
Temps: 30 min
Ingredients:

  • -1 safates de mandonguilles (unes 4 per cap+-)
  • -1 grapat de pèsols
  • -8 patates
  • -8 cullerades de tomàquet fregit
  • -1 ceba gran
  • -1l de caldo de verdures
  • -Oli d’oliva, 1 fulla de llorer i sal

Preparació:

PAS 1: Posem oli a la paella i enrrossim les mandonguilles. Un cop fet reservem
PAS 2: Tallem la ceba petita i fem un sofregit. Afegim el tomàquet i la fulla de llorer.
PAS 3: Rentem bé les patates i les pelem. Després les tallem a bocins grandets i reservem.
PAS 4: Quan tinguem fet el sofregit, afegirem les mandonguilles amb patates, pèsols. I seguidament hi afegirem el brou de verdures fins que quedi mig cobert i deixarem coure 20 minuts amb la tapa posada i foc mig al principi perque arrenqui el bull i després baixarem el foc.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.