Masa per coca

Moltes vegades ens pensem que costa molt fer la massa i per comoditat la comprem ja feta. Quan veieu i proveu la recepta i lo fàcil que és de fer i com canvia la coca o la pizza amb una massa o una altra…

Racions per una coca tamany safata de forn.
Temps: 50 min.
Ingredients:

  • – 200 gr. de farina
  • – Sal
  • – Oli
  • – 1 sobre de llevat en pols
  • – 1 got d’aigua tèbia

Elaboració:

PAS 1: Posem  la farina en un bol i fem una muntanyeta. Al mig un polsim de sal i barregem. Després hi afegim el llevat en pols, un rajolí d’oli i anem barrejant amb la mà. Afegim miques del got d’aigua i anem mesclant. El resultat final ha de ser una pasta compacta i que no s’enganxi a les mans.

PAS 2: Amassem i amassem i ho deixem reposar com a mínim 30 minuts. Que ho fas i després ho deixes fins la nit, doncs perfecte. Pensa que fer la massa no et porta ni 10 minuts. Doblarà el tamany.

PAS 3: Estirem la massa amb el corró. La deixem ben fina, així quedarà cruixent. Les vores les fem pessigant amb l’índex i el polze. Girant el polze cap a dalt en la direcció contraria al rellotge.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.