Mini tartaletes d’espinacs amb panses i pinyons

Una tartaleta que no falla mai.

Ingredients:

  • – 1 paquet de tartaletes. Les que més ens agraden son les del Dia perque son de paret alta.
  • – Espinacs frescos
  • – Panses
  • – Pinyons
  • – Sal i oli

Elaboració:

PAS 1: Rentem bé les fulles dels espinacs i els escaldem 3 minuts en aigua bullint amb sal.

PAS 2: Mentres a la paella hi posem els pinyons, els hi donem 2 tombs i hi afegim les panses i fins que s’enrosseixin els pinyons. Llavors afegim els espinacs amb un rajolí d’oli i sal. El menjar ja es cuit, no cal fregir res. Només que es barregin i combinin els gustos.

PAS 3: Ara ja podem omplir les tartaletes. Amb una cullera de cafè anem agafant espinacs i omplim la tartaleta, si a més agafem alguna pansa o pinyó, perfecte. De totes maneres al capdamunt hi afegirem unes panses i pinyons per acabar de decorar.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.