Mojo colorado

I aquí la preuada segona recepta… el mojo picón.

Per 4 persones

Temps: 10 min

Ingredients:

  • – 1 cap d’alls
  • – 1 pebrot vermell sec
  • – 1/2 culleradeta de comí
  • – 1 cullerada de pimentón
  • – 1 tassa d’oli
  • – 1 Raig de vinagre
  • – Aigua i sal

Elaboració:

PAS 1: Es pica bé el comí.

PAS 2:  Agafem el pebrot que haurem obert i tret les llavors i després submergit en aigua calenta durant 1/2 hora perque s’estovi. El rasquem amb un ganivet i també el piquem.

PAS 3: Ho anem picant tot junt. S’afegeixen els alls i la sal i continuem picant.

PAS 4: Després afegim el pebre vermell i es mescla tot molt bé.

PAS 5: Afegim l’oli. Es remena bé fins que quedi lligat. Se li afegeix el vinagre i una mica d’aigua, es lliga bé i es serveix junt amb les patates.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up