Musclos amb all i pebre vermell

Intensos i picants. Sorprenents!

Per a 4 persones
Temps:  15 min. preparar + 15 min. cuinar
Ingredients:

  • – 1/2 kg de musclos (aquests son gallecs)
  • – 2 alls
  • – 1 cullerada de pebre vermell dolç
  • – 1 raig d’oli d’oliva

Elaboració:

PAS 1: Netejar i rascar bé els musclos i treure els bigotis. Posar en aigua i sal 10 min.

PAS 2: Posar-los en una olla al foc i tapar-los. Quan es vagin obrint els anem treient i reservant. Guardar l’aigua que deixaran anar.

PAS 3: Mentres piquem al morter l’all amb el pebre vermell. Afegim el raig d’oli i l’aigua dels musclos, la que necessitis, i ho acabem de mesclar bé.

PAS 4: Treiem una de les closques de cada musclo i els presentem a la safata. Cobrim cada musclo amb la picada que hem fet.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.