Nigiri de pollastre i ceba caramelitzada

El nigiri és un tipus de sushi que consta d’una peça d’arròs, amb una mica de wasabi i qualsevol base de peix col.locat damunt. Però l’evolució ens porta constantment a provar coses noves i ampliar coneixements i cultura. Ens hem permès el gust de provar de fer un nigiri de pollastre i amb ceba caramelitzada. Ben bò que va quedar.

Per 4 persones
Temps: 10 min. (Partim de l’arròs fet)
Ingredients:

  • – 1 ceba
  • – 3 cullerades de sucre morè
  • – 1 pit de pollastre
  • – Oli, sal i espècies

Elaboració:

PAS 1: Fem l’arròs

PAS 2: Quan començem a treballar amb ell ens hem de mullar les mans constantment perque no se’ns aferri l’arròs a les mans i utensilis.

PAS 3: Tallem el pollastre en talls de 10 mm aproximadament i els saltem a la paella amb l’oli, sal i les espècies. Reservem.

PAS 4: Tallem la ceba en juliana i la fem a la paella. En quant començi a agafar color li afegim el sucre i la caramelitzem 50 minuts. Reservem.

PAS 5: Posem un bol amb aigua per anar-nos remullant les mans.

PAS 6: Agafem una mica d’arròs amb les mans i anem fent una bola que després allargaurem. No les feu molt grans que ha de ser un mos.

PAS 7: Col.loquem un tall de pollastre damunt de l’arròs i per decorar un parell de tires de ceba caramelitzada.

Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.