El nigiri és un tipus de sushi que consta d’una peça d’arròs, amb una mica de wasabi i qualsevol base de peix col.locat damunt. Però l’evolució ens porta constantment a provar coses noves i ampliar coneixements i cultura. Ens hem permès el gust de provar de fer un nigiri de pollastre i amb ceba caramelitzada. Ben bò que va quedar.
Per 4 persones
Temps: 10 min. (Partim de l’arròs fet)
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Fem l’arròs
PAS 2: Quan començem a treballar amb ell ens hem de mullar les mans constantment perque no se’ns aferri l’arròs a les mans i utensilis.
PAS 3: Tallem el pollastre en talls de 10 mm aproximadament i els saltem a la paella amb l’oli, sal i les espècies. Reservem.
PAS 4: Tallem la ceba en juliana i la fem a la paella. En quant començi a agafar color li afegim el sucre i la caramelitzem 50 minuts. Reservem.
PAS 5: Posem un bol amb aigua per anar-nos remullant les mans.
PAS 6: Agafem una mica d’arròs amb les mans i anem fent una bola que després allargaurem. No les feu molt grans que ha de ser un mos.
PAS 7: Col.loquem un tall de pollastre damunt de l’arròs i per decorar un parell de tires de ceba caramelitzada.
Bon Profit!