El nigiri és un tipus de sushi que consta d’una peça d’arròs, amb una mica de wasabi i qualsevol base de peix col.locat damunt.
Per 4 persones
Temps: 10 min. (Partim de l’arròs fet)
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Fem l’arròs.
PAS 2: Quan començem a treballar amb ell ens hem de mullar les mans constantment perque no se’ns aferri l’arròs a les mans i utensilis.
PAS 3: Tallem la tonyina en talls de 8 mm aproximadament.
PAS 4: Posem un bol amb aigua per anar-nos remullant les mans.
PAS 5: Agafem una mica d’arròs amb les mans i anem fent una bola que després allargarem. No les feu molt grans que ha de ser un mos.
PAS 6: Col.loquem un tall de salmó damunt de l’arròs.
Jo faig un nigiri de salmó i un de tonyina per cap. Després faig maki que els agrada més.
Bon Profit!