De cara a festes acostumem a fer-nos nosaltres mateixes els panets. Els fem amb tomàquet, panses, nous, llavors, normals, … i a banda de bons fan un goig que encanta a la taula.
Tants panets, tantes persones.
Temps: 45min.
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posem la farina en un bol i fem una muntanyeta. Al mig un polsim de sal i barregem. Després hi afegim el llevat en pols, un rajolí d’oli i anem barrejant amb la mà. Afegim miques del got d’aigua i anem mesclant. El resultat final ha de ser una pasta compacta i que no s’enganxi a les mans.
PAS 2: Amassem i amassem i quan tinguem la massa a punt en separem en tantes parts com gustos li volguem donar als panets. Mesclem els ingredients a cada bola i les deixem reposar mitja hora en una safata tapada amb film.
PAS 3: Només queda amassar de nou i donar-li la forma de pa i enfornar.
Bon Profit!