Panets de gustos variats

De cara a festes acostumem a fer-nos nosaltres mateixes els panets. Els fem amb tomàquet, panses, nous, llavors, normals, … i a banda de bons fan un goig que encanta a la taula.

Tants panets, tantes persones.
Temps: 45min.
Ingredients:

  • – 400 gr. de farina
  • – 200 ml. d’aigua tèbia
  • – Sal i oli
  • – 2 cullerades de tomaca fregida
  • – Llavors de sèsam, nous, olives negres,…

Elaboració:

PAS 1: Posem  la farina en un bol i fem una muntanyeta. Al mig un polsim de sal i barregem. Després hi afegim el llevat en pols, un rajolí d’oli i anem barrejant amb la mà. Afegim miques del got d’aigua i anem mesclant. El resultat final ha de ser una pasta compacta i que no s’enganxi a les mans.

PAS 2: Amassem i amassem i quan tinguem la massa a punt en separem en tantes parts com gustos li volguem donar als panets. Mesclem els ingredients a cada bola i les deixem reposar mitja hora en una safata tapada amb film.

PAS 3: Només queda amassar de nou i donar-li la forma de pa i enfornar.


Bon Profit!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.