Panini de pollastre, xampinyons i pebrot

Anem fent llesquest i donant idees. Els paninis son pizzes ràpides, substituint la masa de pizza per llesques de pa rodó o mig pa. Ténen moltíssimes possibilitats. Atreveix-te posant-hi bitxo tallat a rodanxetes i unes gotes de tabasco.

Per a 1 persona
Temps: 25 min
Ingredients: 

  • – 2 llesques de pa rodó
  • – Tomàquet ratllat
  • – Orenga
  • – Formatge ratllat
  • – Una llauneta de xampinyons en conserva
  • – 1 ceba
  • – 1 boçí de pebrot vermell
  • – 2 bitxos en vinagre i tabasco (opcional)

Elaboració:

PAS 1: Posem el tomàquet ratllat al fons, després espolvorem amb orenga.

PAS 2: Tallem la ceba petita, el pebrot tallat petit i ho sofregim amb els xampinyons.

PAS 3: Damunt la llesca posem formatge ratllat i el sofregit de xampinyons. Tornem a posar una capa fina de formatge, el bitxo tallat a boçinets i una mica més d’orenga.

PAS 4: Amb el forn ja calent, posem els paninis a coure fins que tinguin el formatge fos i els xampinyons es vegin cuits.

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE