Una llesca diferent per sopar. Els paninis son pizzes ràpides, substituint la masa de pizza per llesques de pa rodó o mig pa. Ténen moltíssimes possibilitats. Atreveix-te posant-hi bitxo tallat a rodanxetes i unes gotes de tabasco.
Per a 1 persona
Temps: 25 min
Ingredients:
Elaboració:
PAS 1: Posem el tomàquet ratllat al fons, després espolvorem amb orenga.
PAS 2: Tallem la ceba en juliana i la sofregim amb els xampinyons també tallats a làmines.
PAS 3: Damunt la llesca posem formatge ratllat i el sofregit de xampinyons. Tornem a posar una capa fina de formatge, les olives sense pinyol i una mica més d’orenga.
PAS 4: Si el vols picantó, entre mig hi afegeixes el bitxo talladet a rodanxes, al gust. Igual que el tabasco. Tot opcional.
PAS 5: Amb el forn ja calent, posem els paninis a coure fins que tinguin el formatge fos i els xampinyons es vegin cuits.
Bon Profit!