Pastís de formatge

Aquest pastís de formatge ens el feia la mama quan viviem a Montbrió. Quins bons records!
És súper fàcil de fer. No puja així que si el vols alt l’hauràs de posar en un motlle petit.

Per 6 persones
Temps:
1 hora i 10 min.
Ingredients:

  • -8 cullerades soperes de sucre
  • -3 cullerades soperes de maizena
  • -3 ous sencers
  • -3 iogurts naturals sense sucre
  • -2 terrines planes de formatge philadelphia

Elaboració:

PAS 1: Batre tots els ingredients amb el minipimer.
PAS 2: Posar en un motlle d’alumini al forn untat amb mantega. Coure a 200º a la safata més baixa del forn durant 1 h aproximadament. Per saber que està cuit s’ha de punxar com el coc ràpid.

Com que no puja de volum feu servir un motlle petit i alt.

Bon Profit!

image_print
Comparteix si t'agrada:

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

Català CA Español ES English EN Français FRDeutsch DE
Scroll Up